برنج ایرانی

برنج علی کاظمی + قیمت

برنج علی کاظمی را همگی شنیده اید و برخی به دنبال تفاوت این برنج با رقیب آن یعنی برنج هاشمی هستند. این برنج نیز یکی از محصولات محبوب استان گیلان است که دارای طرفداران زیادی در سراسر کشور است به گونه ای که حدود ۲۰ درصد از شالیزار های استان گیلان به کشت این برنج اختصاص یافته است.

تاریخچه برنج علی کاظمی

در سال ۱۳۶۰ در روستای شکارگوراب بالا که از توابع شهرستان فومن است این برنج در شالیزار یکی از کشاورزان کشف شد. آقای علی کاظمی که بعد از برداشت برنج به متفاوت بودن برنج پی برد توانست در طول ۷ سال این برنج را ازدیاد کرده و به تولید انبوه برساند و رفته رفته کشاورزان دیگر این محصول را نیز در شالیزار خود کاشته و به محبوبیت رسید. دلیل نامگذاری این برنج نیز به خاطر کاشف آن است. لازم به ذکر است که آقای علی کاظمی قبل از کشف این برنج محصول بینام را در شالیزار خود میکاشت.

این محصول به دلیل این که در استان گیلان کشف شده است بیشتر در همین استان کاشته میشود و بنا بر گفته ها حدود ۲۰ درصد از شالیزار های استان را به خود اختصاص داده است.

مالکیت معنوی این برنج در سال ۱۳۹۵ توسط جهاد کشاورزی استان گیلان به وی تعلق گرفت و از وی تجلیل شد. البته به نظر میرسد که آقای علی کاظمی به خاطر مشکل بیماری همسر خود شالیزار های خود را فروخته و اکنون با اجاره زمین های شالیزاری دیگران امرام معاش میکند.

برنج علی کاظمی

خصوصیات برنج علی کاظمی

این برنج یکی از برنج های باکیفیت استان گیلان است. البته دارای قد کوتاه تر از رقیب خود است اما در هنگام پخت عطر و طعم دلپذیری دارد و خوب ری میدهد

اندازه دانه خام این برنج ۷٫۲ میلیمتر و عرض آن ۲٫۱ میلیمتر است که بعد از پخت به ۱۱٫۶ میلیمتر خواهد رسید.

روش پخت  و نگهداری برنج علی کاظمی

نحوه پخت این برنج تفاوتی با سایر برنج ها نخواهد داشت و بهتر است قبل از اقدام به پخت آن به مدت نیم ساعت خیسانده شود (مطلب خیساندن برنج را بخوانید)

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن