برنج ایرانی

برنج گیلانه + قیمت

در سال ۱۳۹۵ رقمی از برنج معرفی شد که از ویژگی های آن به خوش پخت بودن و ویژگی های نزدیک به برنج هاشمی و علی کاظمی اشاره شده بود. در این مطلب درباره این برنج جدید برای شما خواهیم گفت. با بانک اطلاعاتی برنج همراه باشید.

برنج گیلانه چیست؟

برنج گیلانه نام رقم جدید برنجی است که در سال زراعی ۹۵ توسط سازمان تحقیقات برنج به کشاورزان معرفی شده است. روند تحقیقات روی این برنج از سال ۱۳۸۳ آغاز شده بود که بعد از بررسی های فراوان در سال مذکور معرفی شد. این رقم از تلفیق بین دو رقم  صالح و آبجی جو تشکیل شده است و به گفته رئیس سازمان تحقیقات برنج دارای کیفیت بسیار مناسب است و در آن سعی شده است که سه ویژگی کیفیت ، کمیت و طعم برنج های سنتی گیلان حفظ شود.

برنج گیلانه

این برنج در هر هکتار حدود ۵ الی ۵٫۵ تن محصول میدهد و دارای ارتفاع کمتر است و در برابر خوابیدگی نیز مقاوم است که همین موضوع میتواند در برداشت به وسیله موتور های مخصوص کمک شایانی کنند.

مشکلی که در این برنج رفع نشده است مقاومت آن در برابر بیماری بلاست است که میتوان با قارچ کش ها و سموم این مشکل را رفع کرد.طول دوره رشد این برنج حدود ۱۱۲ روز است که از برنج های مشابه حدود ۱ هفته زود تر میرسد.

سازمان تحقیقات برنج از ابتدای تاسیس تاکنون بیش از ۴۳ رقم برنج معرفی کرده است که هدف از معرفی این محصولات ارتقای تولید برنج در کشور ، کاهش مشکلات مربوط به کشاورزان بوده است. استان گیلان بخش اعظمی از تولید برنج کشور را به دوش میکشد که با ارتقای کیفیت و کمیت این برنج ها میتوان کشور را از واردات برنج رهایی داد و حتی اقدام به صادرات آن نیز کرد.

از جمله دستاورد های این سازمان در طول ۴۰ سال اخیر افزایش مقدار برنج از هر هکتار بوده است که این رقم از ۲ تن در هر هکتار به ۴٫۸ تن رسیده است.

همانطور که اشاره از لحاظ ظاهری این برنج بسیار شبیه به برنج هاشمی و علی کاظمی است و دارای کیفیت پخت بسیار خوبی نیز است.

درصورتی که اطلاعاتی درباره این برنج دارید میتوانید از بخش نظرات برای ما ارسال نمایید تا با نام شما در سایت قرار بگیرد.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن