اخبار برنج

واردات برنج قهوه ای به جای برنج سفید

شالیزار های برنج شمال کشور امکان تامین کل برنج مصرفی کشور را ندارند و به همین دلیل سیاست واردات برنج برای حمایت از مصرف کننده و همچنین کاهش قیمت برنج صورت میگیرد. این موضوع همیشه جای بحث برای کشاورزان و واردکنندگان به وجود اورده است و موسسه تحقیقات برنج همیشه در سدد این هستند که بر حجم تولیدات داخلی افزوده و این مقدار واردات که هزینه بسیاری دارد را کاهش دهند.

واردات برنج قهوه ای به جای برنج سفید

دیروز ، پنجشنبه (۷ شهریور) هشتمین جلسه اقتصاد مقاومتی در مازندران با حضور وزیر ارتباطات و استاندار مازندران در شهرستان نوشهر برگزار شد . در این جلسه احمد حسین زادگان با اشاره به ارزان تر بودن برنج قهوه ای ، واردات این برنج را به جای برنج سفید خواستار شد.

همانطور که در مطالب گذشته اشاره کردیم ، برنج قهوه ای دارای یک پوسته ثانویه است که به آن سبوس برنج گفته میشود. این برنج دارای خاصیت بیشتر از نوع سفید آن است.

لازم به ذکر است که بعد از واردات برنج قهوه ای باید در شالیکوبی های مدرن ، و حذف یک پوسته ثانویه به برنج تبدیل به برنج سفید شود.

از مزایای این طرح میتوان به کاهش هزینه واردات برنج ، امکان درامد زایی و اشتغال زایی برای شالیکوبی های کشور ، امکان استفاده از محصولات فرعی این برنج اشاره کرد.

احمد حسین زادگان در ادامه افزود این استان دارای ۹۵۰ شالیکوبی است که از این تعداد ۳۵۰ واحد آن مدرن هستند.

استان مازندران سالانه حدود ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تن برنج تولید میکند.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن