مقالات برنج

سورتینگ برنج چیست؟

شاید پس از خرید برنج سالم به این موضوع فکر کنید که برنج بعد از پوست کنده شدن و سفید کاری دارای رنگی سفید است فقط به دو نوع نیم دانه و سالم تقسیم میشود . اما شلتوک برداشت شده از شالیزار ممکن است دارای برنج های ناخالص نیز باشد به این صورت که برنج های رنگ دیگر در این کیسه ها مشاهده شود. در اینجاست که ابتدا به وسیله دستگاه بوجاری این برنج ها را به دو دسته برنج های سالم و نیم دانه تقسیم میکنند و در مرحله بعد وارد دستگاه سورتینگ میشود. در این مطلب شیوه عملکرد این دستگاه را برای شما شرح خواهیم داد. با سایت بانک اطلاعاتی برتج همراه باشید.

سورتینگ برنچ چیست؟

سورتینگ چیست؟

سورتینگ که به انگلیسی همان sorting  است به عملیاتی گفته میشود که محصولات درجه بندی و دسته بندی میشوند.  این عملیات شامل تقسیم بندی و درجه بندی محصولات بر اساس رنگ ، اندازه و … گفته میشود. این شیوه در محصولی مانند برنج دارای مزایایی است که در ادامه برای شما بازگو خواهیم کرد.

مزایای سورتینگ برنج

  • ایجاد برنجی یک دست و یک رنگ
  • بازار پسند تر بودن برنج
  • نگهداری آسان تر
  • مقاومت بیشتر در برابر آفات (برخی از برنج ها ممکن است دارای آفات باشد که در این عملیات از برنج اصلی جدا خواهند شد)
  • امکان رقابت در بازار های خارجی

دستگاه سورتینگ برنج

این دستگاه را میتوان آخرین مرحله کارخانه برنج دانست. ورودی این دستگاه به دستگاه بوجاری متصل است که برنج های سایز های مختلف را جدا خواهد کرد. در این دستگاه ، برنج های رنگ دیگر و … از محصول حذف شده و محصولی یک نواخت و بدون رنگ تحویل خواهد داد. این دستگاه ها دارای یک نوع فرایند کنترل کامپیوتری هستند که به وسیله لیزری با وضوح بالا هر دانه را بررسی کرده و ناخالصی ها را به وسیله پمپ باد از محصول نهایی جدا خواهند کرد. در انتها نیز این محصولات به مخزن نهایی برنج ریخته میشود که در کیسه های ۵ ، ۱۰ ، ۲۰ کیلوگرمی بسته بندی میشوند.

این دستگاه های صنعتی امکان بررسی و پاکسازی بیش از ۲۰ تن برنج در ساعت را دارند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

‫3 نظرها

    1. سلام
      در حال حاضر ما کار سورتینگ برنج انجام نمیدیم
      میتونید با دیگر افراد های فعال در این حوزه تماس بگیرید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن