برنج ایرانی

برنج تیسا + قیمت

مشکل کم آبی در کشور در چند سال اخیر رو به افزایش است و استان های شمالی کشور نیز از این قاعده مستثنی نیستند. برنج های محلی و باکیفیت نیاز به آب زیادی برای رشد دارند و به همین دلیل سازمان تحقیقات برنج کشور اقدام به معرفی گونه های اصلاح شده برنج می نمایند که دارای مقاومت بسیار زیادی در برابر کم آبی و همچنین بیماری های برنج هستند. در سال ۹۷ زمزمه های معرفی برنج جدید به گوش میرسید که نهایتا در اسفند ماه همین سال رقم برنج تیسا توسط سازمان تحقیقات برنج استان مازندران معرفی شد.

برنج تیسا + لیست قیمت

قبل از ارائه توضیحاتی درباره این برنج به این مورد اشاره کنیم که معرفی برنج های پرمحصول از دهه ۶۰ شروع شد ولی به خاطر نبود امکانات و معرفی برنج های بی کیفیت با شکست مواجه شد اما رفته رفته با معرفی برنج هایی مانند شیرودی و فجر توانست کشاورزان را به سمت کشت برنج های پرمحصول سوق دهد. دلیل معرفی این برنج های جدید را میتوان خوداتکایی و ساماندهی واردات برنج دانست.

برنج تیسا برگرفته از برنج محلی طارم است که در زمان اصلاح تلاش شده است که عطر و کیفیت پخت این محصول باکیفیت را  داشته باشد. برنج تیسا از جمله برنج های پاکوتاه است و در هرهکتار حدود ۸ الی ۹ تن شلتوک میدهد که بسیار مناسب است

درباره ویژگی های این برنج نیز اشاره شده است که در هنگام کشت ۲۰ الی ۳۰ درصد آب کمتری نیاز خواهد داشت مثلا برنج محلی طارم به ازای هر یک متر مکعب آب ۴۰۰ گرم برنج میدهد اما برنج تیسا با همین مقدار حدود ۱ کیلوگرم محصول خواهد داد.همچنین این برنج در برابر آفات برنج مانند کرم ساقه خوار و بیماری بلاست مقاومت بالایی برخوردار است.

از دیگر ویژگی های این برنج زودرس که در زمانی حدود ۹۷ روز برداشت میشود میتوان به اندازه ۷٫۵ میلیمتری و پخت خوب و مشتری پسند بودن آن اشاره کرد. بعد از پخت نیز بسیار سبک و نرم خواهد بود مشکل سفت شدن برنج بعد از سرد شدن آن را نخواهد داشت

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن